PALKINTOKORTIT

Tietoa näyttelytoimikunnille

Palkintokortit ovat saatavilla kaikille koiranäyttelyille Suomessa. Vaikka Leppisnäyttelyt Oy tarjoaa myös luettelopalveluita, voi luettelotöistä tehdä muunkin ratkaisun - palkinnot ovat kuitenkin saatavilla.

 

Tutustu superedulliseen yhteistyötarjoukseemme klikkaamalla kortin kuvaa - luettelomainoksella saatte käsiinne todella edullisen yhteistyön!

 

Musti ja Mirri ketju on laajin Suomen lemmikkieläintarvikeketjuista ja valikoimaltaan niin suuri, että sieltä varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Ketju laajenee entisestään jatkuvasti. Palkintokorttisarja on suunniteltu yhdessä harrastajien kanssa ja heidän toiveestaan - haluamme tarjota palkintovaihtoehdon, josta todella hyötyvät uudet harrastajat ensihankinnoissaan pennulle, mutta myös kokeneet kasvattajat uusiessaan tarvikkeitaan tai hankkiessaan ruokaa laajasta ketjun valikoimasta.

 

Korteilla voi myös maksaa Koirauutisten tilausmaksun!

 

Voitte linkittää nämä sivut näyttelyn omille kotisivuille:

 

 

Palkintokorttien rinnalle kannattanee hankkia myös pokaalit, usein kuitenkin pokaali on se tärkein kotiinvieminen näyttelystä... Pokaalitarjonnastamme voit lukea lisää esitteestä, klikkaa pokaalikuvaa.

 

 


bottom