<Tampere 2007
Tampere 2007

 

21.3.2007

sunnuntaina arvosteleva afgaanituomari Wendy Cain on joutunut perumaan tulonsa Tampereen näyttelyyn. Asiasta on tiedotettu koirien omistajille. Afgaanit arvostelee aikaisemmin ilmoitetun aikataulun mukaisesti Barbara Ruth Smith, USA

 

Rotukohtaiset jaot pentuihin, uroksiin ja narttuihin on ilmoitettu suurimmille roduille. Jotta puhelinliikenne ei ruuhkautuisi emme valitettavasti voi antaa lisätietoja pienemmistä roduista etukäteen.

 

Tuomarinmuutokset on merkitty *:llä, # merkityt ovat siirtoja ennakkoon ilmoitetulle varatuomarille. Halutessasi peruuttaa osallistumisesi joko tuomarinmuutoksen takia tai koiran sairastumisen johdosta, odota aikataulukirjeen ohjeita ja toimi sen mukaisesti.

 

Näyttelypaikka
on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (ent. Pirkkahalli - huomioithan että hallinopasteet on myös vaihdettu uudelle nimelle) Osoite näyttelyhallille on Ilmailunkatu 20, Tampere. Seuraa näyttelyhallin opasteita moottoritieltä.

 

Käytäthän mahdollisuuksien mukaan julkisia kulkuvälineitä, hallin parkkialue on hyvin rajallinen. Bussiyhteydet hallille: Tampereen kaupungin liikennelaitoksen
linja numero 1 <linkki aikatauluun > ja linja numero 7 <linkki aikatauluun >
liikennöivät Keskustorilta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

 

Huomioithan että kesäaikaan siirrytään lauantain
ja sunnuntain välisenä yönä :-)

 

LAUANTAIN AIKATAULU

SUNNUNTAIN AIKATAULU

AIKATAULUKIRJE PDF MUODOSSA 285 kt

KEHÄKARTTA TULOSTETTAVASSA MUODOSSA (155 kt)

 

 

 


Webdesign Leppisnäyttelyt